Om

Välkommen till Kexx.se – Sveriges snällaste onlinemagasin! Vi är en grupp passionerade skribenter och journalister som brinner för att ge våra läsare det allra bästa inom livsstil, hobby och motorsport. Vår vision är att skapa en plattform där människor kan komma för att lära sig, inspireras och uppleva nya saker.

Vi på Kexx.se tror på att livet är en resa och att varje dag är en möjlighet att lära sig något nytt. Vi brinner för att skapa innehåll som är både informativt och underhållande, och som kan hjälpa våra läsare att upptäcka nya intressen och passioner.

Hos oss hittar du allt från artiklar om trädgårdsarbete till motorsport, och allt däremellan. Vi skriver om matlagning, resor, musik, mode och mycket mer. Vårt mål är att erbjuda ett brett utbud av innehåll som kan tilltala en mångfald av läsare, oavsett intresse eller bakgrund.

Vi på Kexx.se är stolta över att vara en del av Sveriges medielandskap och att kunna erbjuda högkvalitativt innehåll till våra läsare. Vi tror på att alltid hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och att vårt arbete ska vara både relevant och angeläget.

Tack för att du besöker Kexx.se – vi hoppas att du kommer att hitta något som inspirerar och berör dig. Om du har några frågor eller feedback, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid glada att höra från våra läsare.

Skribenterna

Örjan

Örjan Örnholk författare på Kexx.se

Örjan Örnholk är en av våra skribenter och författare på Kexx.se. Han är en passionerad författare med ett stort intresse för att utforska mänskliga relationer och psykologiska teman i sina verk.

Örjan har varit en viktig del av Kexx.se sedan dess start. Han har skrivit ett flertal artiklar och böcker som har varit både uppmärksammade och uppskattade av våra läsare. Hans skrivstil är karaktäristisk för hans personlighet – varm, inkännande och öppen för nya perspektiv.

Som författare är Örjan mycket produktiv och dedikerad till sitt arbete. Han tror på att skriva med hjärtat och att dela med sig av sina erfarenheter och känslor genom sina berättelser. Han är en stark förespråkare för att skrivande kan användas som ett sätt att lära känna sig själv och andra bättre.

Örjan har en förmåga att beröra sina läsare på djupet, och han har ett särskilt intresse för att utforska ämnen som kärlek, förlust och ensamhet. Han vill att hans läsare ska känna igen sig i hans berättelser och att de ska kunna dra lärdomar och insikter från hans arbete.

Vi på Kexx.se är stolta över att ha Örjan Örnholk som en del av vårt team. Han är en fantastisk författare och skribent, och hans arbete har verkligen berört många av våra läsare på ett djupt och meningsfullt sätt. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med honom och att ta del av hans nya projekt och berättelser.

Miriam

Mirjam Ljungskile - Författare på Kexx.se
Mirjam har skrivet flertalet böcker

Miriam Ljungskile är en annan av våra skribenter på Kexx.se. Hon är en mycket skicklig författare med en unik förmåga att skapa livfulla och engagerande berättelser om allt från mode till samhällsfrågor.

Miriam har en passion för att utforska olika ämnen och teman i sitt arbete, och hon tror på att skriva på ett sätt som kan fånga läsarens intresse och uppmärksamhet. Hon är också mycket skicklig på att intervjua människor och att skapa berättelser utifrån deras erfarenheter och åsikter.

Som skribent är Miriam mycket kreativ och produktiv. Hon har skrivit ett flertal artiklar och böcker som har fått mycket positiv feedback från våra läsare. Hon är öppen för nya perspektiv och idéer, och hon tror på att samarbeta med andra skribenter för att skapa ännu bättre innehåll.

Miriam är också mycket engagerad i samhällsfrågor och social rättvisa, och hon tror på att använda sitt arbete som en plattform för att höja röster och sprida kunskap om olika ämnen. Hon är en stark förespråkare för mångfald och inkludering, och hon strävar alltid efter att ge röst åt dem som kanske annars inte hörs.

Hitta Miriam på Linkedin

Vi på Kexx.se är mycket stolta över att ha Miriam Ljungskile som en del av vårt team. Hon är en fantastisk skribent och författare, och hennes arbete har verkligen berört många av våra läsare på ett djupt och meningsfullt sätt. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med henne och att ta del av hennes nya projekt och berättelser.